Spordag med Mud’n’Race 18/3

Hvad sker der når 30 glade sporbyggere bliver sluppet løs i noget af Sjællands lækreste mtb-skov for at bygge nyt spor??? – der bliver hygget og arbejdet igennem.
Formålet er, at flere – sikkert – kan nyde skoven på denne måde også – og samtidig – skabe en naturtro og flot rute til vores fede Beierholmløb www.kortlink.dk/pzd7.

På trods af slud, regn, blæst og en sol der først kom aaaalt for sent var stemningen høj og der blev virkelig knoklet.. Vi fik simpelthen skabt ca. 300 meter nyt spor, bygget 4 virkelig flotte berms og det bedste – det hele blev gjort på en måde så det flotte spor basalt set ikke ligner et skabt spor – vi vil gerne holde sporet så naturtro som muligt – samtidig med at det er holdbart.
At vi nåede så langt som vi gjorde tilskrives, udover planlægning, at vi kunne mønstre de 30 mænd og kvinder der havde valgt at bruge det meste af en lørdag på at gøre forholdene for alle mtb’ere bedre – det er simpelthen for fedt og netop dén anden side af mountainbikelivet – at give noget tilbage – vi også ønsker.
Men.. vi var sku også heldige.. ikke med vejret.. men fordi vores gode skovfoged Hans Jessen havde gjort et godt forarbejde med at få lagt materialer ud meget tæt på sporet – og – at vi kunne låne grej rundt omkring. For at skabe sporet havde vi lånt en totalt effektiv fræser af Lykke cykler og motor – og kunne fragte jord og grus rundt på to motorbøre udlånt af GSV-udlejning. Når grus så var lagt i, kunne vi stampe det og berms’ene med en pladevibrator fra Mikkels brolægning og toppede det op med en tur med den ondeste syge pladevibrator lånt til os af Junckerhaven.. Er sikker på at jordskælvsmålerne kunne måle vores aktiviteter 😉..

Så.. at bruge en lørdag fra 9-15 på at lave mtb-spor var en virkelig fed oplevelse med god mad, Croissanter fra Bager sofus, Majers frokostanretning og Oles virkeligt ondt gode kager.. Der blev knoklet og det var fedt!!

Vi nåede rigtig langt – men er slet ikke færdige.. NB – sporet er IKKE klar til at blive kørt på endnu – men snart! -respektér skiltningen!
Lars Emil har tryllet en video frem der giver et rigtig godt billede af den gode stemning og hold-ånd der var på spordagen.

Bliver du også inspireret af stemningen og har du lyst til en / to fede dage i skoven – så kom og vær med – Vi giver kaffe, mad og hygge – materialerne er i skoven vi mangler bare dig:
Spordag 01. april 2017 – tilmelding her: www.kortlink.dk/q359
Spordag 22. april 2017 – tilmelding her: www.kortlink.dk/q35d
(nb.. Hvis link fejler skal du bare lige blive medlem af hovedgruppen Mud’n’Race www.kortlink.dk/ntxt så kører det)
17457772_1012485845562691_3394079518325742902_n
Flere billeder fra spordagen – se her: Bileder fra spordagen her:www.kortlink.dk/q35f